КОНТАКТ

Имате прашање или предлог за нашето кино или интернет страница? Поделете го Вашето мислење со нас*

Обратете внимание дека на овој начин не е можно да купите или резервирате влезници.
За резервација на влезници, ве молиме користете ја нашата услуга on-line резервација или телефонски контакт.

*За подобра обработка на Вашето прашање, опширна информација би ни била од голема корист (на пример: време, датум на проекција, број на резервација, слика на екранот - screenshot, итн.)

Ве молиме изберете кино
Ве молиме внесете го Вашето име.
Ве молиме внесете го Вашето презиме.
Ве молиме внесете електронска пошта.
note_enter_message

* Задолжителни полиња

Вашата порака ќе биде автоматски проследена до надлежната служба на обработка и на неа ќе биде одговорено во рамки на работното време, од понеделник до петок. Во итни случаи, ве молиме да се обратите на нашите вработени во киното Cineplexx.

Телефонските броеви за контакт (Скопје 00 389 2 3074 477).

Останати услуги:
Училишно кино
Изнајмување на сала