подари најдобра забава

Gift картичка

Разубавете го денот на вашите најблиски, подарете им најдобра забава со купување на gift картичка со минимална вредност од 500 денари кои што можете да ги искористите за купување на кинобилети!


Сакате да подарите совршен подарок на драгите особи? Подарете им најдобра забава. Подарете им Cineplexx Gift картичка.

Израдувајте ги вашите родители, брат, сестра или пријатели, со Gift картичката од киното Cineplexx која можат да ја искористат за купување на билети за филм и проекции по избор. Cineplexx Gift картичката може да се купи на киноблагајните, со надополнување на вредност која на вас ви одговара.

Подетални информации за купување на картичката можете да добиете на киноблагајните или пишете ни на kino@cineplexx.mk

Најнови статии

Натпревари