Ре-издание на Дина 2021

Погледнете го првиот дел на култниот филм на Дина од 2021 година. Во кино од 8-14 февруари.

Нема програма за архивираниот настан

Дина(ре-издание)

Ре-издание на Дина од 2021 година, на репертоар само од 8 до 11 февруари.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Дина(ре-издание)