РАБОТНО ВРЕМЕ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ


31 декември – 20 јануари

Киното Cineplexx во Скопје Сити Мол за време на претстојните празници, ќе работи со изменето работно време.

РАБОТНО ВРЕМЕ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ

Киното Cineplexx во Скопје Сити Мол за време на претстојните празници, ќе работи со изменето работно време:

31 декември / 13:00 – 18:00 часот
01 јануари / 15:00 – 01:00 часот
06 јануари / 11:00 – 18:00 часот
07 јануари / 15:00 – 01:00 часот

За времетраењето на зимскиот распуст (01.01 -20.01) киното ќе работи со продолжено работно време, почнувајќи од 13:00 часот.
На сите посетители им посакуваме Среќни новогодишни и Божиќни празници!