Премиера на филмот „Томб Рајдер“

15. март, 19:00 часот


Авантура, адреналин, тимски игри и нашата Томб Рајдер девојка.


Нема програма за архивираниот настан

Премиера на филмот „Томб Рајдер“

Авантура, адреналин, тимски игри и нашата Томб Рајдер девојка.

Сакаш да видиш колку си прецизен со лак и стрела или колку добра рамнотежа имаш на slackline? Можеби сакаш да го истестираш трпението на твојот тим и да решиш една од сложувалките кои ги подготвивме за вас?

За најдобрите, ги подготвивме и следните награди:
Synergy Fitness & Spa:
1 месечна членарина
2 спа ваучери

Hotel Gogov:
5х2 Zip Line ваучери

Arrowtag:
12x Термин по избор за стрелање во новата Arrowtag арена

Одговорни за освежување ќе бидат нашите другари од Ред Бул Македонија, а Галерија ќе не вратат назад во времето кога со денови не излегувавме од дома само за да ја свртиме цела Томб Рајдер игра на Sony Playstation.

Во четврток, во 19:00 часот, донеси го твоето друштво, изостри ги твоите сетила и подготви се за супер забава.

Томб Рајдер

По две култни продолженија со Анџелина Џоли, време е за новата Лара Крофт со Алис Викендер во главната улога.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Томб Рајдер