Понеделник за чиста десетка!

Со Mastercard картичките на Комерцијална банка понеделник е дефинитивно ден за кино со Студентски пакет во Cineplexx по неверојатна цена од само 200 денари!

.

Со Mastercard картичките на Комерцијална банка понеделник е дефинитивно ден за кино со Студентски пакет во Cineplexx по неверојатна цена од само 200 денари!

Добро познатиот понеделник со Студентскиот пакет на Cineplexx сега станува понеделник за чиста десетка:
- покажи студентска легитимација или индекс.
- плати со твојата Mastercard картичка од Комерцијална банка.
-добиј уште 100 денари попуст.

Mastercard картичките на Комерцијална банка секој понеделник ти ја носат филмската магија во Cineplexx со комплетно мени - билет за 2Д филм, пуканки и вода или сок.

Оваа зима понеделник нека биде време за уживање со пријателите во богатиот репертоар на Cineplexx.