Magenta Moments во Cineplexx!

Кино вечерва?

Вистински момент за дејт е петок, а местото е Cineplexx.


Активирајте Magenta Moments Friday Special и добијте два кино билета, XL кутија со пуканки и два 0,75л пијалаци за само 440 денари.