Friday Solo на Magenta Moments во Cineplexx!

Кино вечерва?

Вистински момент за дејт е петок, а местото е Cineplexx.

Активирајте Magenta Moments Friday Solo и добијте кино билет, M пуканки и 0,5л пијалаk за само 450 денари.