ФИЛМТАСТИЧНА НЕДЕЛА!

Секоја прва недела во месецот е ФИЛМТАСТИЧНА!

.

Секоја прва недела во месецот е ФИЛМТАСТИЧНА!

На 7 април, во Cineplexx ве чекаат одбрани филмски наслови по цена од само 150 денари!

Секоја прва недела во месецот е ден кога ќе можете да гледате одбрани филмови по филмтастична цена.

Бедни суштества

Cineplexx Skopje City Mall:

Претпродажбата ќе започне наскоро

Бедни суштества

2 прста мед 2: Живот по бракот

Cineplexx Skopje City Mall:

Претпродажбата ќе започне наскоро

2 прста мед 2: Живот по бракот

Кучиња во операта

Cineplexx Skopje City Mall:

Претпродажбата ќе започне наскоро

Кучиња во операта

Замислен

Cineplexx Skopje City Mall:

Претпродажбата ќе започне наскоро

Замислен

Јорговани

Cineplexx Skopje City Mall:

Претпродажбата ќе започне наскоро

Јорговани