Comic Night Johnny English 3

четврток, 20. Септември

Џони Инглиш повторно на големото платно во од 20. Септември!

Comic Night - Johnny English 3

Не го пропуштајте второто продолжение на хит комедијата со омилениот лик од детството, Роан Аткинсон.
Следуваат смеење до солзи и по некое изненадување.
Очекувајте повеќе инфо наскоро...

Нема програма за архивираниот настан

Џони Инглиш повторно во акција

Џони Инглиш повторно во акција е претстојната британска акциона комедија. Во третиот дел на популарната сага, истоимениот главен херој, толкуван од неодоливиот Рован Еткинсон, се враќа повторно да го спаси светот.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Џони Инглиш повторно во акција