Семеен ден

29. септември 2018,
12.00 - 15.00 часот

Мислевте дека приказните за чудовиштето Јети се само мит?

Дојдете на семејниот ден заедно да се забавуваме, да цртаме и боиме а за секое дете следува подарок.

150,00 ден за 2D проекции со Семеен Филмски клуб картичка
240,00 ден за 3D проекции со Семеен Филмски клуб картичка

Нема програма за архивираниот настан

Смолфут

Јети е убедена дека недостижните суштества познати како "луѓе" навистина постојат.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Смолфут