Семеен ден

23. декември 2017,
12.00 - 15.00 часот

150,00 ден за 2D проекции со Семеен Филмски клуб картичка

240,00 ден за 3D проекции со Семеен Филмски клуб картичка

Нема програма за архивираниот настан

Семеен ден во Cineplexx

На 23. декември од 12:00 до 15:00 часот, Семеен ден во Cineplexx!.

Наскоро повеќе информации.

Фердинанд

Од режисерот Карлос Сандан, кој ни ги донесе омилените светски хитови “Рио” и “Ледено доба”, доаѓа Фердинанд, филм за големиот бик со уште поголемо срце.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Фердинанд