Всушност, никогаш не беше тука

Всушност, никогаш не беше тука

Трауматизираниот ветеран, без страв од насилство, ги следи исчезнатите девојки за живот. Кога работата се врти надвор од контрола, кошмарите на Џо го престигнуваат како што е откриен заговор, што доведува до тоа што би можело да биде неговата смрт или неговото будење.

Оригинален наслов: You Were Never Really Here
Почеток на филмот: 29.03.2018
Траење на филмот: 90 Минути
Земја / година: FRA, USA, GBR/2018
Жанр: Драма, Трилер
Глумци: Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Judith Roberts, John Doman
Режија: Lynne Ramsay
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Трауматизиран ветеран, без страв од насилство, бара исчезнати девојки за пари. Кога работата излегува надвор од контрола, Џо е надвладеан од неговите кошмари со што се открива заговор кој го води кон неговиот пат кон смртта или кон неговото будење.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.