Чудо

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Чудо

Филмот е базиран на бестселер на „Њујорк Тајмс“ и ја раскажува неверојатната и инспиративна приказна за Оги Пулман, кој е со голем деформитет на лицето и за првпат тргнува во јавно основно училиште.

Оригинален наслов: Wonder
Почеток на филмот: 30.11.2017
Траење на филмот: 116 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Драма
Глумци: Jacob Tremblay, Julia Roberts, Owen Wilson
Режија: Steve Chbosky
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Филмот е базиран на бестселер на „Њујорк Тајмс“ и ја раскажува неверојатната и инспиративна приказна за Оги Пулман. Тој има голем деформитет на лицето, иако неговото мало тело и мозок се сосема нормални. Токму тоа е и причината првите десет години од животот да ги помине во домашно школување. Кога тој тргнува во петто одделение, Оги мора да заборави на досегашниот живот и да се обиде да се вклопи во обично училиште со нормални деца, да се обиде да се подготви за животот кој го чека. Да им докаже на сите дека тој е ист како нив, без разлика на неговото страшно лице. Но како може да го изведе тоа, особено кога луѓето знаат да бидат толку злобни?

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.