Вондер вуман

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Вондер вуман

Пред да биде Wonder Woman, таа беше Дијана, принцезата на амазонките, обучена да биде непобедлив воин.

Оригинален наслов: Wonder Woman
Почеток на филмот: 01.06.2017
Траење на филмот: 141 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Акција, Научна фантастика
Глумци: Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright, David Thewlis
Режија: Patty Jenkins
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D

Содржина

Пред да биде Wonder Woman, таа беше Дијана, принцезата на амазонките, обучена да биде непобедлив воин.Израсната на рајски остров, се запознава со американски пилот чиј што авион се урива во непосредна близина. Тој и кажува за големиот конфликт што владее во остатокот од светот, па Дијана го напушта својот дом убедена дека може да ја запре заканата. Борејќи се покрај мажите во битка која што треба да ги заврши сите војни во светот, Дијана ги открива своите моќи и нејзината вистинска судбина.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.