Куќа на духови

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Куќа на духови

Сместена во нејзината калифорниска палата, ексцентричната наследничка на огнено оружје, Сара Винчестер, верува дека таа е прогонувана од душите на луѓето убиени од винчестерската пушка.

Оригинален наслов: Winchester
Почеток на филмот: 08.03.2018
Траење на филмот: 99 Минути
Земја / година: AUS, USA/2018
Жанр: Хорор
Глумци: Helen Mirren, Jason Clarke, Sarah Snook, Eamon Farren
Режија: Michael Spierig, Peter Spierig
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

На изолиран дел од земјиштето 50 милји надвор од Сан Франциско се наоѓа најпрогонуваниот дом во светот. Изградена од Сара Винчестер (наградата за Оскар, Хелен Мирен) наследник на богатството Винчестер, тоа е куќа која нема крај. Градена непрекинато 24 часа дневно, седум дена неделно, неколку децении, има седум високи ката и содржи стотици соби. Налик, изгледа како монструозен споменик на лудилото на една жена. Но, Сара не гради за себе, за нејзината внука (Сара Снук) или за брилијантен доктор Ерик Прајс (Џејсон Кларк), кого таа го повикала во куќата. Таа гради затвор за стотици гневни духови, каде најстрашните од нив сакаат да се одмаздат со Винчестерс. Филмот е инспириран од вистински настани.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.