Зошто тој?

Зошто тој?

За време на еден празник, Нед (Кренстон) заштитнички настроен татко и неговата фамилија доаѓаат во посета на нивната ќерка студентка (Дојч) каде што Нед ја запознава својата најголема ноќна морa: нејзиниот љубезен, социјално заостанат, но изразено богат дечко Лерд (Франко).

Оригинален наслов: Why Him?
Почеток на филмот: 05.01.2017
Траење на филмот: 117 Минути
Земја / година: USA/2016
Жанр: Комедија
Глумци: James Franco, Bryan Cranston, Zoey Deutch
Режија: John Hamburg
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

За време на еден празник, Нед (Кренстон) заштитнички настроен татко и неговата фамилија доаѓаат во посета на нивната ќерка студентка (Дојч) каде што Нед ја запознава својата најголема ноќна морa: нејзиниот љубезен, социјално заостанат, но изразено богат дечко Лерд (Франко). Како и секој премногу заштитнички татко, Нед мисли дека Лерд не е доволно добар за неговата ќерка и ќе се обиде да разбере што е тоа што таа гледа во него. Нападот на паника на Нед ескалира кога ќе сфати дека Лерд има намера да ја запроси неговата ќерка за Божиќ. Режијата ја потпишува Џон Хамбург, а покрај Џејмс Франко и Брајан Карнстон, во филмот глумат и многу други познати холивудски лица како што се Зои Дојч и Меган Малали кој го знаеме како лудaтa Карен Вокер од серијата Вил и Грејс.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

inkubzz, 11.01.2017

Одличен

Се згазив од смеење.