Планета на мајмуните војна

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Планета на мајмуните војна

Цела нација на генетски еволуирани мајмуни водени од Цезар, се вплеткуваат во битка против луѓето.

Оригинален наслов: War For The Planet Of The Apes
Почеток на филмот: 13.07.2017
Траење на филмот: 143 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Акција, Авантура, Драма
Глумци: Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Judy Greer
Режија: Matt Reeves
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Во третиот дел од франшизата, Цезар и неговата група мајмуни се принудени да се вклучат во смртоносен конфликт против безмилосниот полковник. По страдањата што ги претпруваат мајмуните, Цезар се бори со неговите темни инстинкти и започнува потрага за да го одмазди неговиот вид. Кога патувањето ќе ги спои лице в лице, Цезар и полковникот се вклучуваат во епска битка која што ќе ја одреди судбината на нивните видови и иднината на планетата.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.