Веном

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Веном

"Веном" до сега на фановите на суперхероите им беше познат првенствено како главен негативец во филмовите за Спајдермен кој иако понекогаш е духовит и интересен и понатака остануваше спореден лик.

Оригинален наслов: Venom
Почеток на филмот: 04.10.2018
Траење на филмот: 102 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Акција, Авантура, Хорор, Научна фантастика
Глумци: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze
Режија: Ruben Fleischer
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

"Веном" до сега на фановите на суперхероите им беше познат првенствено како главен негативец во филмовите за Спајдермен кој иако понекогаш е духовит и интересен и понатака остануваше спореден лик. Но, оваа година ќе видиме дека дури и негативците имаат две лица и дека понекогаш и зад најзлите се кријат големи херои. За никогаш поголемата популарност на најдрагиот негативец од стриповите на "Марвел" заслужен е неодоливиот Том Харди кој го игра главниот лик - Еди Брок, фоторепортер чиј живот се менува во моментот кога ќе стане домаќин на вонземјанин.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.