Под дрвото

Под дрвото

Кога комшиите ќе почнат да се жалат за дрвото во дворот кое фрла сенка преку нивниот трем, Инга и Болдвин започнуваат типична меѓусоседска расправа, која добива неочекувано опасен и суров пресврт.

Оригинален наслов: Undir trénu
Почеток на филмот: 15.11.2018
Траење на филмот: 89 Минути
Земја / година: DNK, FRA, DEU, ISL, POL/2018
Жанр: Комедија, Драма
Глумци: Steinþór Hróar Steinþórsson, Edda Björgvinsdóttir, Sigurður Sigurjónsson
Режија: Hafsteinn Gunnar Sigurðsson
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кога комшиите ќе почнат да се жалат за дрвото во дворот кое фрла сенка преку нивниот трем, Инга и Болдвин започнуваат типична меѓусоседска расправа, која добива неочекувано опасен и суров пресврт.

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.