Трансформери: Последниот витез

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Трансформери: Последниот витез

Луѓето и Трансформерите се во војна, Оптимус Прајм повеќе го нема. Клучот во зачувување на иднината лежи во тајните закопани во минатото, во историјата на Трансформерите на Земјата.

Оригинален наслов: Transformers: The Last Knight
Почеток на филмот: 22.06.2017
Траење на филмот: 159 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Акција, Авантура
Глумци: Mark Wahlberg, Josh Duhamel, Anthony Hopkins, Laura Haddock, Isabela Moner
Режија: Michael Bay
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Оптимус Прајм ја пронаоѓа својата планета, Сајбертрон, сега повеќе мртва планета. Таму дознава дека тој е одговорен за убивање на планетата. За да ја врати повторно во живот, мора да се врати на Земјата и да го пронајде артефактот...

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.