Тоска, МЕТ, 2018

Тоска, МЕТ, 2018

Композитор: Џакомо Пучини
Диригент: Андрис Нелсонс
Сабота, 27. јануари 2018 год. во 18:55ч
Времетраење: 173 минути

Оригинален наслов: Tosca (Opera), NY MET, 2018
Почеток на филмот: 27.01.2018
Траење на филмот: 198 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Опера, Пренос во живо
Глумци: Sonya Yoncheva, Vittorio Grigolo, Bryn Terfel
Режија: James Levine
Дистрибутер: Cikanek management
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • HD сателитски пренос во живо

Содржина

Андрис Нелсонс диригира со новата изведба на оваа драматична трагедија на Пучини, во режија на Сер Дејвид МекВикар. Кристине Ополаис и Јонас Кауфман ги толкуваат улогите на главната хероина Тоска и нејзиниот љубовник Каварадоси, заедно со Брин Терфел во улогата на злобната Скарпија.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.