Томб Рајдер

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Томб Рајдер

По две култни продолженија со Анџелина Џоли, време е за новата Лара Крофт со Алис Викендер во главната улога.

Оригинален наслов: Tomb Raider
Почеток на филмот: 15.03.2018
Траење на филмот: 119 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Акција, Авантура
Глумци: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu
Режија: Roar Uthaug
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Лара Крофт е страсна, независна девојка и ќерка на ексцентричен авантурист, кој исчезна додека таа сè уште била тинејџер. Сега, по седум години, Лара нема вистинска цел и таа одбива да ги преземе врските на империјата на нејзиниот татко, исто како што таа одбива да признае дека всушност си заминал. За разлика од последните желби на својот татко, Лара одлучува да остави сè зад себе за да ја реши мистеријата на неговото мистериозно исчезнување и ја започнува својата потрага со истражување на последната локација каде што е виден.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

, 31.03.2018

Odlicen film :)