Три билборди пред Ебинг Мисури

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Три билборди пред Ебинг Мисури

Една мајка лично ги предизвикува локалните власти да го решат убиството на нејзината ќерка, откако нема да успеат да ги фатат извршителите.

Оригинален наслов: Three Billboards outside Ebbing, Missouri
Почеток на филмот: 01.03.2018
Траење на филмот: 119 Минути
Земја / година: USA, GBR/2017
Жанр: Драма
Глумци: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Peter Dinklage
Режија: Martin McDonagh
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Една мајка лично ги предизвикува локалните власти да го решат убиството на нејзината ќерка, откако нема да успеат да ги фатат извршителите.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.