Тор - Рагнарок

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Тор - Рагнарок

Затворен, моќниот Тор влегува во смртоносен гладијаторски натпревар против Хулк, неговиот поранешен сојузник. Тор мора да се бори за опстанок и се трка со времето за да ја спречи семоќната Хела да го уништи неговиот дом и цивилизацијата на Азгард.

Оригинален наслов: Thor: Ragnarok
Почеток на филмот: 26.10.2017
Траење на филмот: 130 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Авантура, Акција, Фантазија
Глумци: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Idris Elba, Anthony Hopkins
Режија: Taika Waititi
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Од студиото „Марвел“ пристигнува третото продолжение за моќниот Тор. Четири години по настаните од „Тор: Темниот свет“, Тор е заробен и затворен на планетата Сакаар. Тој влегува во смртоносен гладијаторски натпревар против Хулк, неговиот поранешен сојузник. Тор мора да се бори за опстанок и се трка со времето за да ја спречи семоќната Хела да го уништи неговиот дом и цивилизацијата на Азгард.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

erensa1, 17.11.2017

Hulk should be more powerful It doesn’t like a common thor movie

igor.02051973, 13.11.2017

super

Ocekuvav pomalku ali filmot e top, vredi da se pogledne za ljubitelite na adrenalin i na 3d proekcii!!!!