Корги: Кралското куче со големо срце

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Корги: Кралското куче со големо срце

Рекс е мал немирко, но сепак е омиленото куче на британската кралица.

Оригинален наслов: The Queen's Corgi
Почеток на филмот: 14.03.2019
Траење на филмот: 92 Минути
Земја / година: BEL/2019
Жанр: Анимиран / цртан
Режија: Ben Stassen, Vincent Kesteloot
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Рекс е мал немирко, но сепак е омиленото куче на британската кралица. Еден ден се губи во Лондон и се наоѓа во друштво на различни раси кучиња кои меѓусебно се караат и закачаат. За време на епското патување барајќи го патот да се врати кај својата сакана кралица, Рекс се заљубува и го открива својот прав идентитет.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.