Мег: Грабливецот од длабочините

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Мег: Грабливецот од длабочините

По избегнувањето на нападот од она што тврдеше дека е ајкула со 70 метри, Џонас Тејлор мора да се соочи со своите стравови за да ги спаси оние заробени во потопената подморница.

Оригинален наслов: The Meg
Почеток на филмот: 23.08.2018
Траење на филмот: 111 Минути
Земја / година: CHN/2018
Жанр: Акција, Научна фантастика
Глумци: Jason Statham, Li Bingbing, Ruby Rose, Rainn Wilson
Режија: Jon Turteltaub
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Пред пет години, експертот за нуркање и капетанот на поморските сили Јонас Тејлор наиде на непозната опасност во неистражените вдлабнатини на Маријанската Бразда што го принуди да ја прекине својата мисија и да ја напушти половина од својата екипа. Но, кога подморницата потонува оневозможена на дното од океанот - тој го добива повикот. Без оглед дали е обид за спасување или самоубиствена мисија, Јонас мора да се соочи со своите стравови и да го ризикува својот живот и животот на сите заробени.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.