Неверојатните 2

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Неверојатните 2

Боб Пар (г-дин Неверојатен) останува да се грижи за Џек-Џек додека Хелен (Еластичната) го спасува Светот.

Оригинален наслов: The Incredibles 2 + Short Movie "Bao"
Почеток на филмот: 21.06.2018
Траење на филмот: 124 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Анимиран / цртан, Семеен
Режија: Brad Bird
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Омиленото семејство на суперхерои се враќа во „Неверојатните 2“, но, овој пат, Хелен е во центарот на вниманието, оставајќи го Боб дома со Виолет и Даш да ги поминува секојдневните херојски обврски во еден „нормален“ живот. Ова претставува тешка транзиција за сите, уште потешка познавајќи дека семејството сеуште не е запознаено со фактот дека бебето Џек-Џек има супермоќи. Кога новиот негативец изведува опасен заговор, семејството заедно со Фрозон мора да најдат начин повторно да работат заедно - што е полесно да се каже отколку да се направи, дури иако се тие неверојатни.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.