Неверојатната приказна за џиновската круша

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Неверојатната приказна за џиновската круша

Животот во Санитаун е убав и мирен се додека еден ден Мичо и Себастијан не најдат порака во шише на пристаништето.

Оригинален наслов: The Incredible Story of the Giant Pear
Почеток на филмот: 03.05.2018
Траење на филмот: 79 Минути
Земја / година: DNK/2017
Жанр: Анимиран / цртан
Глумци: Alfred Bjerre Larsen, Liva Elvira Magnussen, Peter Frödin
Режија: Amalie Næsby Fick, Jørgen Lerdam
Дистрибутер: Cutaway Skopje
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Синхронизиран на албански
  • Синхронизиран
  • Дигитал 2D

Содржина

Животот во Санитаун е убав и мирен се додека еден ден Мичо и Себастијан не најдат порака во шише на пристаништето. Шишето е од исчезнатиот градоначалник на Санитаун со порака дека е на мистериозен остров и направил големо откритие. Сега тие мора да тргнат на опасно патување за да го спасат градоначалникот и да го доведат дома, а во тој процес откриваат нешто што ќе му донесе големо задоволство на градот Санитаун - џиновска круша.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.