Смртта на Сталин

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Смртта на Сталин

Приказната се одвива во последните денови на советскиот диктатор и го открива хаосот кој настанува во режимот по неговата смрт.

Оригинален наслов: The Death of Stalin
Почеток на филмот: 22.02.2018
Траење на филмот: 108 Минути
Земја / година: FRA, GBR/2017
Жанр: Биографски, Драма, Комедија
Глумци: Adrian Mcloughlin, Jeffrey Tambor, Steve Buscemi
Режија: Armando Iannucci
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Приказната се одвива во последните денови на советскиот диктатор и го открива хаосот кој настанува во режимот по неговата смрт.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.