Семејството Адамс

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Семејството Адамс

Анимирана верзија на серијалот цртани на Чарлс Адамс за едно необично семејство

Оригинален наслов: The Addams Family
Почеток на филмот: 07.11.2019
Земја / година: CAN, USA, GBR/2019
Жанр: Анимиран / цртан, Семеен, Комедија
Глумци: Chloë Grace Moretz, Charlize Theron, Aimee Garcia
Режија: Greg Tiernan, Conrad Vernon
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Анимирана верзија на серијалот цртани на Чарлс Адамс за едно необично семејство

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.