Малиот Бигфут

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Малиот Бигфут

Тинејџерот Адам тргнува на епско патување во потрага по неговиот мистериозно изгубен татко, за да дознае дека всушност тој е легендарниот Бигфут!

Оригинален наслов: The Son of Bigfoot
Почеток на филмот: 07.09.2017
Траење на филмот: 92 Минути
Земја / година: BEL, FRA/2017
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура
Режија: Ben Stassen
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Тинејџерот Адам тргнува на епско патување во потрага по неговиот мистериозно изгубен татко, за да дознае дека всушност тој е легендарниот Бигфут! Тој со години се криел длабоко во шумата за да се заштити себеси и своето семејство од „Коса д.о.о.“, голема корпорација која што сака да експериментира со неговата ДНК. Како што таткото и синот започнуваат да го надокнадуваат изгубеното време, Адам набрзо дознава дека и тој има незамисливи супермоќи. Но, тие не знаат дека „Коса д.о.о.“ всушност се многу блиску до нив бидејќи трагите на Адам ги има донесено директно до Бигфут.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.