Штрумфови: Скриеното село

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Штрумфови: Скриеното село

Во оваа нова анимирана авантура на Штрумфовите, Штрумфета открива мапа од мистериозно село каде што заедно со нејзините пријатели Штрумф Текнувало, Штрумф Трапавко и Силен Штрумф тргнуваат на пат преку Забранетата шума, која е полна со магични суштества, за да го спасат од лошиот волшебник Гаргамел. На патот полн со акција и опасност, тие се мноу блиску до отркивање на најголемата тајна во историјата на Штрумовите!

Оригинален наслов: The Smurfs: The Lost Village
Почеток на филмот: 30.03.2017
Траење на филмот: 94 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Анимиран / цртан
Глумци: Demi Lovato, Rainn Wilson, Joe Manganiello, Jack McBrayer, Michelle Rodriguez
Режија: Kelly Asbury
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Во оваа нова анимирана авантура на Штрумфовите, Штрумфета открива мапа од мистериозно село каде што заедно со нејзините пријатели Штрумф Текнувало, Штрумф Трапавко и Силен Штрумф тргнуваат на пат преку Забранетата шума, која е полна со магични суштества, за да го спасат од лошиот волшебник Гаргамел. На патот полн со акција и опасност, тие се мноу блиску до отркивање на најголемата тајна во историјата на Штрумовите!

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.