Тајниот живот на милениците

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Тајниот живот на милениците

Во апартман во Менхетен, животот на Макс како најомилено милениче ќе се преврти кога неговиот сопственик ќе донесе дома невешт мелез.

Оригинален наслов: The Secret Life of Pets
Почеток на филмот: 25.08.2016
Траење на филмот: 94 Минути
Земја / година: USA/2016
Жанр: Анимиран / цртан, Комедија
Глумци: Ellie Kemper, Lake Bell, Kevin Hart, Louis C.K.
Режија: Chris Renaud
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Во апартман во Менхетен, животот на Макс како најомилено милениче ќе се преврти кога неговиот сопственик ќе донесе дома невешт мелез Дјук. Тие мора да ги стават кавгите зад нив кога ќе дознаат дека прекрасното бело зајаче Сноубал гради војска од напуштени миленици за да им се одмаздат на сите среќни миленици и нивните сопственици.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.