Тврд орев 2 - Уште потврд, уште полуд

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Тврд орев 2 - Уште потврд, уште полуд

По настаните од првиот дел, Самчо и неговите пријатели мораат да го сопрат градоначалникот на Дабоград да го уништи нивниот дом и да направи нефункционалне забавен парк.

Оригинален наслов: The Nut Job 2: Nutty by Nature
Почеток на филмот: 17.08.2017
Траење на филмот: 90 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Комедија
Глумци: Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph
Режија: Cal Brunker
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Самчо и неговите пријатели, Бади, Енди и Цуца дознаваат дека градоначалникот на Дабограг прави голем неред за да изгради огромен и застарен забавен парк, за чија градба ќе ги сруши нивните домови кои се наоѓаат во градскиот парк. Заедно со животинките од паркот прават планови како да го сопрат градоначалникот од градење, заедно со неговата ќерка и лудиот службеник за контрола на животните, и како да си го повратат својот дом.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.