Малиот гангстер

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Малиот гангстер

„Малиот гангстер“ ја раскажува приказната за Рик Боскамп, момче коешто е уморно да биде секојдневна мета на своите соученици - силеџии. Кога Рик со своето семејство ќе се пресели во друг град, со цел да избегне повторно задевање од новите соученици, тој добива идеја да ги измами дека неговиот татко е важен и опасен мафијашки лидер. Сите негови соученици и соседи во соседството го почитуваат Рик и татко му, сè додека не се појави силеџијата од неговото минато.
СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ

Оригинален наслов: De Boskampi's
Почеток на филмот: 20.04.2017
Траење на филмот: 111 Минути
Земја / година: NLD/2015
Жанр: Комедија, Семеен
Глумци: Thor Braun, Henry van Loon, Meral Polat, René van 't Hof, Rick Lens
Режија: Arne Toonen
Дистрибутер: Cutaway Skopje
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Синхронизирано
  • Дигитал 2D

Содржина

Рик е уморен од секојдневните тормозења на училиште од страна на силеџиите, па смислува трик како да ги измами сите да мислат дека татко му е мафијашки шеф за да го остават на мира.
Рик Боскамп, син на просечен сметководител, сака само една работа во животот: да не го тормозат веќе на училиште. Инспириран од еден мафијашки филм, смислува итар план. Тој ќе ги натера неговите да се преселат во едно село каде татко му ќе го претстави како озлогласениот шеф на мафијата Пауло Боскампи. Планот е успешен! Рики Боскампи веќе не го тормозат, напротив. Сите се плашат од Пауло и го почитуваат. Се додека не се појави силеџија од минатото. Уште колку долго ќе може Рики да држи чекор со сопствената лага?
СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.