Лига на правдата

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Лига на правдата

Инспириран од неговата вратена вера во човештвото и несебичниот чин на Супермен, Брус Вејн одлучува да ѝ помогне на новиот сојузник, Дајана Принс, да се соочи со уште поголем непријател.

Оригинален наслов: Justice League
Почеток на филмот: 16.11.2017
Траење на филмот: 120 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Акција, Авантура, Фантазија
Глумци: Gal Gadot, Ben Affleck, Ezra Miller, Jason Momoa, Henry Cavill
Режија: Zack Snyder
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Инспириран од неговата вратена вера во човештвото и несебичниот чин на Супермен, Брус Вејн одлучува да ѝ помогне на новиот сојузник, Дајана Принс, да се соочи со уште поголем непријател. Тие заедно работат брзо во пронаоѓање и регрутирање тим од металуѓе кои би се спротиставиле на новата закана. Но, и покрај создавањето на лигата херои - Бетмен, Вондер Вуман, Аквамен, Сајборг и Флеш, можеби е веќе доцна да се спаси планетата Земја од напад со катастрофални пропорции.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

deki_te, 13.12.2017

Филмот е јак! Едино негативецот не е конечно дефиниран. Вреди да се гледа.

Viktor Atanasov, 01.12.2017

Filmot e odlicen, mnogu dobra kombinacija e napravena so site likovi bravo za DC :)