Патување

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Патување

"Патување" е драма инспирирана од големата пресвртница во британската и ирската историја.

Оригинален наслов: The Journey
Почеток на филмот: 15.06.2017
Траење на филмот: 99 Минути
Земја / година: GBR/2016
Жанр: Драма
Глумци: John Hurt, Freddie Highmore, Toby Stephens
Режија: Nick Hamm
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

"Патување" е драма инспирирана од големата пресвртница во британската и ирската историја. Во фокусот е остварувањето на неверојатното пријателство помеѓу два политички титани кои претходно биле непријатели. Иан Пејсли (Тимоти Спол) и Мартин Мекгинис (Колм Минеј) се принудени да патуваат заедно на кратко време. За време на патувањето, почнува да се создава надеж дека можеби и непријателите можат да изнајдат заеднички јазик кога кога се работи за иднината на Северна Ирска.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.