Куќа на среќата

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Куќа на среќата

Вил Фарел и Ејми Паулер ќе се најдат во незавидна ситуација кога ќе дознаат дека нивната ќерка е примена на факултет а тие немаат пари за нејзино школување.

Оригинален наслов: The house
Почеток на филмот: 29.06.2017
Траење на филмот: 90 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Комедија
Глумци: Will Ferrell, Amy Poehler, Allison Tolman
Режија: Andrew Jay Cohen
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Вил Фарел и Ејми Паулер ќе се најдат во незавидна ситуација кога ќе дознаат дека нивната ќерка е примена на факултет а тие немаат пари за нејзино школување. Тие ќе ги наговорат своите пријатели да организираат нелегално казино во својот подрум бидејќи ја имаат потрошена целата заштеда за колеџот на нивната ќерка.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.