Чувај ми го грбот

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Чувај ми го грбот

Најдобриот телохранител во светот добива нов клиент, платен убиец кој мора да сведочи на Меѓународниот Суд на правдата. Тие мора да ги решат несогласувањата и да работат заедно доколку сакаат навреме да пристигнат на судењето.

Оригинален наслов: The Hitman’s Bodyguard
Почеток на филмот: 31.08.2017
Траење на филмот: 121 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Комедија, Акција
Глумци: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Gary Oldman
Режија: Patrick Hughes
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Најдобриот телохранител во светот добива нов клиент, платен убиец кој мора да сведочи на Меѓународниот Суд на правдата. Тие мора да ги решат несогласувањата и да работат заедно доколку сакаат навреме да пристигнат на судењето.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.