Величествениот шоумен

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Величествениот шоумен

„Величествениот Шоумен“ е оригинален мјузикл кој го слави раѓањето на шоу бизнисот и остварување на соништата на еден човек. Инспириран од амбицијата и имагинација на П.Т. Барнум, „Величествениот Шоумен“ зборува за визионерите кои се издигнуваат од ништо да го создадат магичниот спектакл кој станува светска сензација – циркус.

Оригинален наслов: The Greatest Showman
Почеток на филмот: 28.12.2017
Траење на филмот: 105 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Музички, Биографски, Драма
Глумци: Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams, Zendaya, Rebecca Ferguson
Режија: Michael Gracey
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

„Величествениот Шоумен“ е оригинален мјузикл кој го слави раѓањето на шоу бизнисот и остварување на соништата на еден човек. Инспириран од амбицијата и имагинација на П.Т. Барнум, „Величествениот Шоумен“ зборува за визионерите кои се издигнуваат од ништо да го создадат магичниот спектакл кој станува светска сензација – циркус. Џекман со импресивната актерска екипа се спремни да ни пружат возбудлива драма со потенцијал за драматични пресврти кога ќе пристигне во Cineplexx на 28. Декември, а дел од магијата можете да ја погледнете и во трејлерот.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.