Странецот

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Странецот

Филмот е приказна за скромниот лондонски бизнисмен Куан (Чен), чие долго и завршено минато прераснува во одмазда кога единствената личност која што вистински ја сака, неговата ќерка, е жртва во непроимислен чин на политички тероризам.

Оригинален наслов: The Foreigner
Почеток на филмот: 15.03.2018
Траење на филмот: 116 Минути
Земја / година: CHN, GBR/2017
Жанр: Акција, Трилер
Глумци: Jackie Chan, Pierce Brosnan, Katie Leung, Rufus Jones, Mark Tandy
Режија: Martin Campbell
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Филмот е приказна за скромниот лондонски бизнисмен Куан (Чен), чие долго и завршено минато прераснува во одмазда кога единствената личност која што вистински ја сака, неговата ќерка, е жртва во непроимислен чин на политички тероризам. Во неговата немилосрдна потрага по терористите, Кван е принуден да се соочи со британскиот владин претставник (Броснан), чие минато можно е да открие траги кон идентитот на убијците.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.