Игла под прагот

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Игла под прагот

Отец Петар стравува дека вселената е индиферентна.

Оригинален наслов: The Black Pin
Почеток на филмот: 02.03.2017
Траење на филмот: 99 Минути
Жанр: Комедија
Глумци: Nikola Ristanovski, Bogdan Diklic, Jelisaveta 'Seka' Sablic
Режија: Ivan Marinovic
Дистрибутер: FAME Solutions
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Бог повеќе не се меша. Сопругата го напуштила. Неговиот син му пркоси. А мајка му едвај го препознава благодарение на Алцхајмеровата болест. Кога Петар станува пречка за продажба на еден голем имот во неговата парохија, група весели, но одмаздољубиви селани решаваат да го избркаат. Нивните креативни начини го уверуваат целото суеверно село дека Петар е причината за сите проблеми на полуостровот. Нивниот судир ескалира на погреб на божемна вештица што го претвораат во огромен хаос. Не само што Петар е дискредитиран како свештеник во крајот, туку и тој комплетно ја губи вербата во луѓето.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.