Терминал

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Терминал

Двајца платени убијци одлучуваат да прифатат високо ризична мисија од анонимен нарачател, кој е спремен многу богато да ги награди

Оригинален наслов: Terminal
Почеток на филмот: 21.06.2018
Траење на филмот: 103 Минути
Земја / година: HKG, HUN, USA, GBR/2018
Жанр: Криминалистички, Драма, Трилер
Глумци: Margot Robbie, Simon Pegg, Dexter Fletcher
Режија: Vaughn Stein
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Двајца платени убијци одлучуваат да прифатат високо ризична мисија од анонимен нарачател, кој е спремен многу богато да ги награди. Во меѓувреме се среќаваат со мистериозна дама која е вмешана во нивната работа многу повеќе одошто тие се надеваат.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.