Такси 5

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Такси 5

Полицаец кој што е префрлен во полициската станица во Марсеј, има задача да ја фати бандата италијанци кои возат моќни Ферари автомобили заедно со постарата внука на Даниел, возачот на легендарното бело такси.

Оригинален наслов: Taxi 5
Почеток на филмот: 19.04.2018
Траење на филмот: 107 Минути
Земја / година: FRA/2018
Жанр: Акција, Авантура
Глумци: Salvatore Esposito, Franck Gastambide, Sabrina Ouazani
Режија: Franck Gastambide
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Полицаец кој што е префрлен во полициската станица во Марсеј, има задача да ја фати бандата италијанци кои возат моќни Ферари автомобили заедно со постарата внука на Даниел, возачот на легендарното бело такси.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.