Странци: Ноќен плен

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Странци: Ноќен плен

Семејството кое престојува во изолиран мобилен домашен парк во текот на ноќта ги посетуваат тројца маскирани психопати, за да ги тестираат нивните граници.

Оригинален наслов: Strangers: Prey at Night
Почеток на филмот: 22.03.2018
Траење на филмот: 87 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Хорор
Глумци: Christina Hendricks, Bailee Madison, Martin Henderson
Режија: Johannes Roberts
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Едно семејно патување зазема опасен пресврт кога пристигнуваат во изолиран мобилен парк за да останат со своите роднини и да откријат дека паркот е напуштен. Во темнините, тројца маскирани психопати ги посетуваат за да ја проверат секоја граница на семејството додека тие се борат да преживеат.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.