Украдената принцеза

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Украдената принцеза

Оваа прекрасна приказна се случува во ерата на храбри витези, убави принцези и борби со волшебници.

Оригинален наслов: Stolen princess
Почеток на филмот: 03.05.2018
Траење на филмот: 92 Минути
Земја / година: UKR/2017
Жанр: Анимиран / цртан, Фантазија, Комедија
Глумци: Nadiya Dorofeeva, Oleksiy Zavhorodniy, Yevhen Malukha
Режија: Oleh Malamuzh
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Оваа прекрасна приказна се случува во ерата на храбри витези, убави принцези и борби со волшебници. Руслан, скитник кој сонува да стане витез, се сретнува со убавата Мила и се вљубува во неа. Тој не се сомнева дека таа е ќерката на кралот. Сепак, среќата на двајцата заљубени не требало да трае вечно. Се појавува лошиот волшебник Черномир кој ја краде Мила сакајќи да ја искористи нејзината моќ за љубов и да ја претвори во волшебна моќ за себе. Руслан тргнува во потера по украдената принцеза за да докаже дека љубовта е посилна од магијата.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.