Војна на ѕвездите: Последниот џедај

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Видете ги сите коментари
Војна на ѕвездите: Последниот џедај

По појавата на Реј во „Војна на ѕвездите: Силата се буди“, таа продолжува со епските патувања заедно со Фин, По и Лук Скајвокер во новиот дел од сагата.

Оригинален наслов: Star Wars: The Last Jedi
Почеток на филмот: 14.12.2017
Траење на филмот: 152 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Научна фантастика, Авантура
Глумци: Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Adam Driver
Режија: Rian Johnson
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

По појавата на Реј во „Војна на ѕвездите: Силата се буди“, таа продолжува со епските патувања заедно со Фин, По и Лук Скајвокер во новиот дел од сагата.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

Видете ги сите коментари

ovagonema, 15.01.2018

многу фанови на star wars филмовите (посебно во америка) се тотално разочарани од филмов. викаат дека овој е најлошиот филм во серијалот досега.....филмов не е лош, ама за жал не е ни толку добар како што треба да биде, не е на нивото на епизода 7 The Force Awakens, или Rogue One кој што според мене е најдобриот од новите star wars филмови.... направени се многу чудни избори, за многу прашања нема одговори, а други одговори што ги добив не ми се допаѓаат....специјалните ефекти секако се одлични, посебно ако збориме за Supreme Leader Snoke, кој што изгледа фантастично, како да е жив човек а не лик создаден со motion capture техологија

прикажи повеќе прикажи помалку

Albanianultra, 12.01.2018

the movie was pretty average, there were a lot of dropped subplots form the force awakens. The plot armor, o my god what were they thinking.The movie was also building up something (dont want to spoil it) and the payoff was disappointing

Bokimaks, 27.12.2017

Разочаран од квалитетот на сликата

10 минути пред почетокот на филмот се емитуваа реклами и трејлери за нови филмови. Сликата „срча“, контрасни, обоени, убави ..... Почнува филмот, и уште на првиот кадар - текстот STAR WARS, ми се стемни. Сликата само малку поубава од кино копијата која кружи по торенти. Благо заматена, неконтрасна ..... Филмот не беше лош, додуша имаше моменти каде малку ја утнале, ама во суштина непредвидлив до крај и интересен (за разлика од претходниот “Силата се буди“). Останува да причекам некој месец YIFY да го стават филмот на торент и да го изгледам како што треба. Оцена за проекцијата 2-ка.

прикажи повеќе прикажи помалку