Соло: Приказна од Војна на ѕвездите

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Соло: Приказна од Војна на ѕвездите

За време на една авантура во криминалното подземје, Хан Соло се сретнува со својот иден копилот Чубака и се соочува со Ландо Калрисиан години пред тој да се вклучи на Отпорот.

Оригинален наслов: Solo: A Star Wars Story
Почеток на филмот: 24.05.2018
Траење на филмот: 135 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Научна фантастика, Авантура, Фантазија
Глумци: Alden Ehrenreich, Emilia Clarke, Paul Bettany, Thandie Newton
Режија: Ron Howard
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Качете се на Милениумскиот Фалкон и патувајте до далечната галаксијата во „Соло: Приказна од војна на ѕвездите“, авантура со најомилениот подлец во галаксијата. Преку серија на смели бегства длабоко од опасното криминално подземје, Хан Соло се сретнува со својот иден копилот Чубака и се соочува со озогласениот коцкар Ландо Кларисиан во патување кое ќе го постави текот на една од најневеројатните херои на сагата на Војна на ѕвездите

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.