S.M.A.R.T. Потера

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

S.M.A.R.T. Потера

Агент од приватно обезбедување кој треба да изнесе скапоцен кинески артефакт од Шангај, но на патот го чека заседа.

Оригинален наслов: S.M.A.R.T. Chase
Почеток на филмот: 12.10.2017
Траење на филмот: 99 Минути
Земја / година: CHN/2017
Жанр: Акција, Авантура, Криминалистички
Глумци: Orlando Bloom, Lei Wu, Simon Yam
Режија: Charles Martin
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Агент од приватно обезбедување кој треба да изнесе скапоцен кинески артефакт од Шангај, но на патот го чека заседа. Кога група крадци ќе ја лоцира пратката, агентот и жената која ја сака се доведени во опасност. Како би ги спасил двјцата и успеал да ја сочува пратката, агентот мора да ги надмудри крадците а истовремено да ја избегне шангајската полиција.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.